Bemutatkozás

Üdvözli a részecskeszűrővétel

részecskeszűrő átvétel, dpf vásárlás, dpnr vétel, katalizátor árak, részecskeszűrő felvásárlás,

 

Autó részecskeszűrők átvétele:

Lehet bontott, rossz, eltömődött, jó és használt gépjármű részecskeszűrő, magas áron felvásároljuk!

Vállalkozásunk gépjármű alkatrész értékestésével foglalkozik, elsősorban jó minőségű utángyártott alkatrészekkel. További információt a www.alkatreszvetel.hu weboldalon kaphat.

Emellett autók részecskeszűrői átvételével, megvásárlásával is. Lehet sérült vagy eltömődött a részecskeszűrő, katalizátor minket akkor is érdekel, hisz ezen alkatrészek (részecskeszűrő) elhasználódás, eltömődés után, sem értéktelenek, mert a részecskeszűrőkben lévő kerámia-méhsejt bizonyos típusoknál felújítható, regenerálható partner cégünk által. A régi eltömődött részecskeszűrőket magas áron, telephelyünkön vesszük át. Vállalkozásunk célja a használt, meghibásodott részecskeszűrők összegyűjtése, hogy a továbbiakban is környezetünket védjük a káros anyag kibocsájtással szemben.

Valamint bontott és új részecskeszűrők, katalizátorok értékestésével is megkereshetnek minket.

Bővebb információért valamint raktárkészletünkről e-mail címünkön vagy telefonon a +3620/548-5282-es vagy +3620/4941382-es számon érdeklődhet.
E-mailben elküldheti a gépjármű pontos típusát és egy képet a rossz, meghibásodott részecskeszűrőről vagy katalizátorról, hogy könnyebben betudjuk azonosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük